Ας μιλήσουμε για τις διακοπές σας…

Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την διαμονή σας στο ξενοδοχείο Irinna ή με τις διακοπές σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Επικοινωνία

PHONE
+030 22410 86070

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Ξενοδοχείο Irinna
Φαληράκι
Ρόδος, 85100
Δωδεκάνησα
ΕΛΛΑΔΑ

Ξενοδοχείο Irinna

Έχοντας πάρει την ονομασία του από την Δωδεκανήσια λυρική ποιήτρια, το ξενοδοχείο Ήριννα είναι μία οικογενειακή επιχείρηση τριών αστέρων με 23 διαμερίσματα, σε απόσταση μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από την αμμώδη παραλία του Φαληρακίου στη Ρόδο.

Φτιαγμένο και διατηρημένο με καθημερινή φροντίδα τόσο από τους ιδιοκτήτες όσο και από το μοναδικό προσωπικό, το Ήριννα αποτελεί το υπόβαθρο σε αμέτρητες αναμνήσεις χαλάρωσης των πελατών του εδώ και 25 χρόνια.

Έχοντας σαν βασικό πλεονέκτημα τη φιλική και απλή, καθημερινή ατμόσφαιρα, είναι τοποθετημένο σε μικρή μόνο απόσταση από την παραλία όπως και απ’ όλες τις ανέσεις που μπορεί να ζητήσει ο κάθε επισκέπτης.

Το ήσυχο και χαλαρωτικό περιβάλλον, μαζί με την προσωπική φροντίδα στις ανάγκες των επισκεπτών, είναι τα στοιχεία που εκτιμούν και αγαπούν όσοι επισκέπτονται το ξενοδοχείο Ήριννα και οι λόγοι που κάνουν τους επισκέπτες μας να επιστρέφουν.

KANTE ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΑΣ ΤΩΡΑ

irinna-logo-home-page-about-us