Καλωσήρθατε!

Καλωσήρθατε στο οικογενειακό ξενοδοχείο Irinna, σε απόσταση μόλις 10 λεπτών με τα πόδια από την αμμώδη παραλία του Φαληρακίου στη Ρόδο.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Flying birds

Έχοντας πάρει την ονομασία του από την Δωδεκανήσια λυρική ποιήτρια, το ξενοδοχείο Ήριννα είναι μία οικογενειακή επιχείρηση τριών αστέρων με 23 διαμερίσματα, σε απόσταση μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από την αμμώδη παραλία του Φαληρακίου στη Ρόδο.

Φτιαγμένο και διατηρημένο με καθημερινή φροντίδα τόσο από τους ιδιοκτήτες όσο και από το μοναδικό προσωπικό, το Ήριννα αποτελεί το υπόβαθρο σε αμέτρητες αναμνήσεις χαλάρωσης των πελατών του εδώ και 25 χρόνια.

Έχοντας σαν βασικό πλεονέκτημα τη φιλική και απλή, καθημερινή ατμόσφαιρα, είναι τοποθετημένο σε μικρή μόνο απόσταση από την παραλία όπως και απ’ όλες τις ανέσεις που μπορεί να ζητήσει ο κάθε επισκέπτης.

Το ήσυχο και χαλαρωτικό περιβάλλον, μαζί με την προσωπική φροντίδα στις ανάγκες των επισκεπτών, είναι τα στοιχεία που εκτιμούν και αγαπούν όσοι επισκέπτονται το ξενοδοχείο Ήριννα και οι λόγοι που κάνουν τους επισκέπτες μας να επιστρέφουν.


Τύποι Δωματίων

Τα διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου είναι ιδανικά για μικρές οικογένειες.

Στα στούντιο μπορούν να μείνουν άνετα 2 ή 3 άτομα.

Τα διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων είναι πολύ βολικά για μεγαλύτερες οικογένειες ή για παρέες φίλων.